Davutoğlu’ndan dokunulmazlık tekilifi
8 okunma

Davutoğlu’ndan dokunulmazlık tekilifi

ABONE OL
17 Mart 2016 13:21
Davutoğlu’ndan dokunulmazlık tekilifi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara saldırısının ardından 20 Mart’a kadar yeni bir saldırı olacağı yolundaki istihbaratlara ilişkin olarak, “Ankara ve İstanbul dahil her yerde güvenlik tedbirleri alınmıştır” dedi.

Davutoğlu, Ankara’da Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nu (TESK) ziyaretinde açıklamalarda bulunuyor.

Davutoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

Sadece Ankara’da değil Doğu’da da esnaflarımıza sahip çıkmak boynumuzun borcu ve bunu gerçekleştirmek için çaba içerisindeyiz. Bende bir esnaf çocuğuyum. Bu toplumun hamuru ahilik geleneği ile yoğurulmuştur. Bu geleneği de yaşatmak hepimiz için bir görevdir. Bileği ile alın teri ile çalışan tüm esnaflarımıza da devletimizle yanlarında olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Esnaflarımızla dayanışma konusunda hükümetimziin güçlü b,ir iradesi vardır. 1 Kasım’dan bu yana ilan ettiğimiz vaatlerin yüzde 85 ini şuanda gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Genç esnafa 100 bin liraya kadar kredi imkanı tanıdık. AVM’lerde esnafımıza yer tahsisini zorunlu kıldık.

‘Dokunulmazlık’ teklifi

Dokunulmazlıklara ilişkin Davutoğlu, “Gelin hep beraber dokunulmazlıkları kaldıralım. Hiçbir parti ayrımı gözetmeden şu anda Meclis’te dosya olarak bekleyen 506 dokunulmazlık fezlekesi var. Hepsini birden devreye sokalım. Ak Parti’nin çekinecek hiçbir dosyası yok. Hiç çekinmiyoruz. Madem ki meydan okudunuz ben de hodri meydan diyorum. 506 dokunulmazlık fezlekesini de Meclis’e getirmeye hazırız” dedi.

Kaynak: Davutoğlu’ndan partilere dokunulmazlık tekilifi

Sarıyer Gözlem

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP